Skip to content

NW-kokeet

Möllikoe torstaina 14.10. klo 17

Oletko pähkäillyt virallisiin kokeisiin osallistumista mutta tähän saakka jänistänyt? Tai onko treeniura vielä alussa ja haluaisit testata, miten homma toimii?

Nyt on oivallinen tilaisuus tehdä etsintöjä kokeenomaisesti mutta epävirallisesti! Luvassa ykkösluokan tasoiset 4 etsinnän kokeet (todennäköisesti 2 x sisäetsintä, laatikot ja ulkoetsintä), tuomareina Annika Aavakare ja Marjo Nygård. Mukaan mahtuu max. 12 koirakkoa.

Ilmoittautumiset su 10.10. klo 10 alkaen Marjolle, marjo.s.nygard@gmail.com. Osallistumismaksu 10 eur. Palkintojakin on tietenkin luvassa!

Ja jos ehtiminen jo klo 17 alkaen arveluttaa, niin suoritusjärjestystä voidaan sumplia, järjestää rataan tutustumiset Whatsappin kautta jne.

================================

Viralliset kokeet

Paltamon Koiraharrastajat & Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry järjestävät marraskuussa kolme koetta:

La 20.11. KEK1, tuomareina Minna Sirviö (yt) ja Heidi Pasanen. Rajoitus 30 koirakkoa, etusijalla järjestävien yhdistysten jäsenet.

Su 21.11. YEK1 sisäetsintä, aamupäiväkoe, tuomareina Noora Heikkinen (yt) ja Heidi Pasanen. Rajoitus 15 koirakkoa. Lagottojen mestaruuskoe, etusijalla 1. lagotot ja 2. järjestävien yhdistysten jäsenet.

Su 21.11. YEK2 sisäetsintä, iltapäiväkoe, tuomarina Noora Heikkinen. Rajoitus 10 koirakkoa. Lagottojen mestaruuskoe, etusijalla 1. lagotot ja 2. järjestävien yhdistysten jäsenet.

Kaikkiin kokeisiin ilmoittautuminen etusijalla oleville alkaa 1.11. klo 10, muille 3.11. klo 10. Ensin paikkavaraus sähköpostitse osoitteeseen marjo.s.nygard@gmail.com (koiran rotu ja nimi & ohjaajan nimi), tarkemmat tiedot ja ohjeet koemaksun suorittamiseen tulevat koepaikan varmistuttua. Osallistumismaksu 35 €.