Skip to content

NW-kokeet

Yleistä nosework-kokeista:

Koska kokeiden osallistujamäärä on rajoitettu ja uusia harrastajia tulee koko ajan, haluamme tarjota mahdollisimman monille mahdollisuuden osallistumiseen. Tämä saattaa jatkossa tarkoittaa esimerkiksi koepaikkojen arpomista ilmoittautuneiden kesken.

Kokeeseen osallistuu koirakko eli ohjaaja koiran kanssa. Kun siis kokeen tiedoissa on mainittu "etusija järjestävien yhdistysten jäsenillä", tämä tarkoittaa sitä että jäsenyyttä edellytetään varsinaiselta osallistujalta eli koiran ohjaajalta.

4 x YEK-sisäetsintä tammikuussa 2022 - SIIRRETTY!

Koronatilanteen vuoksi nämä kokeet on siirretty ja uusi ajankohta on 5.-6.3. Lauantain kokeen paikka muuttuu myös, uusi paikka ilmoitetaan heti kun se saadaan vahvistettua. KAIKKI KOKEET OVAT TÄYNNÄ ja myös jonossa on jo koirakkoja! Ilmoittautuneille on tiedotettu asiasta ja heidän koepaikkansa pysyvät mikäli he eivät itse halua peruuttaa osallistumistaan.

Lauantaina 5.3. YEK1 sisäetsintä (rajoitus 12 koirakkoa) ja YEK2 sisäetsintä (rajoitus 8 koirakkoa). Koepaikka ilmoitetaan pikimmiten!

Sunnuntaina 6.3. kaksi YEK1 sisäetsintäkoetta (molempiin rajoitus 10 koirakkoa). Koepaikkana Elektroval Oy, Taitokatu 2, Kajaani.

Kaikkien kokeiden tuomarina toimii Noora Heikkinen, ja kokeisiin ovat etusijalla järjestävien yhdistysten jäsenet.

Ilmoittautumismaksu jäsenille 35 €, ei-jäsenille 40 €.

==================================================

Muut suunnitellut kokeet 2022

Kaikkien tulevien kokeiden järjestäjinä toimivat yhteistyössä Paltamon Koiraharrastajat & Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry. Tiedot alustavia, päivitetään sitä mukaa kun suunnitelmat kirkastuvat!

19.-20.3. La Kajaani/Mainua YEK1 laatikot, su Sotkamo/Naapurinvaara YEK1 laatikot + YEK2 laatikot

14.-15.5. La Kajaani KEK1, su Paltamo/Ristijärvi KEK2

11.-17.7. "Kainuun Nosewiikko" (useita kokeita)

17.-18.9.

12.-13.11.