Skip to content

Agilitytalkoot

Koko KSTK:n agilitytoiminta pyörii täysin talkoovoimin - tämä koskee sekä kisoja että koulutuksia. Kaikkien seuran jäsenten etu on, että työ jakaantuu mahdollisimman tasapuolisesti!

Yksi merkittävimmistä tulonlähteistä on kilpailutoiminta. Agilitykilpailuiden järjestäminen vaatii paljon talkoolaisia, ja talkoisiin sitoutuvat saavat agilitykoulutuksen edullisemmin. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä ja kaikkiin perehdytetään kisapaikalla, joten ei haittaa vaikkei laji olisikaan vielä tuttu!

Koko päivän kestävissä kisoissa on tarjolla lämmin ruoka ja muita virvokkeita.

Mahdollista on myös tehdä talkoita ennen kilpailuja esim. leipomalla kanttiiniin. Voit tehdä tarvittavat tunnit myös yhdessä esim. puolisosi, ystäväsi, vanhempasi, lapsesi kanssa.

Kaikesta agilitytalkootyöstä ansaitsee talkoopisteitä, joita voi käyttää agilitymaksuihin. Yhdestä talkootunnista saa yhden talkoopisteen, joka vastaa 0,50 €. Ilmoita talkootunnit osoitteeseen kstk.agility@gmail.com.
Talkoopisteiden avulla varmistamme, että seuran tuomista eduista hyötyvät eniten ne, jotka tukevat toimintaa omalta osaltaan.

Talkoopisteiden kirjaamiseen on olemassa kortti johon otetaan vahvistukseksi kuittaus kisojen vastaavalta koetoimitsijalta!

Tämän dokumentin sivulta 12 lähtien löytyy tietoa erilaisista tehtävistä kilpailujen aikana!